Yeni Sezon Formaları


Açıkçası ilk bakışta pek beğendimi söyleyemem çünkü Adidastan çok daha iyi tasarımlar bekliyordum.Hatta Bay Kerahetle ilk konuşmamızda baya bir çemkirmiştik.Ama daha sonra yakından inceledikten ve gözüm alıştıktan sonra hoşuma gittiler.Bence tek sorun kolların çok uzun olması onun dışında güzel ve orjinal sayılırlar.Çubuklu,beyaz ve damalı...3 ayrı dizayn var bu sene,ileride bir tane de kırmızı forma olabilir deniyor.


Dizayndan çok arma ve türk bayrağı değişiklikleri gözüme çarptı.Çubuklu ve beyaz formada kartalsız amblem kullanılması daha şık olmuş ama nedense damalıda yine kartallı.Amblemin sağda olmasıda dikkatimi çekti ve türk bayrağı .Amblemimizde türk bayrağı varken gereksiz olmuş zaten amblemde türk bayrağı taşıma gururu sadece bizde değil mi?

Cola Turka için birşey söylemeye zaten gerek yok en yakın zamanda değişmesi dilekleriyle...


Çubuklu her zamanki gibi klasik ve şık olmuş,çubukların az ve kalın oluşunu başta yadırgasamda.Amblem solda,Adidas amblemi de sağda olsa daha güzel olabilirdi.




Beyaz formayı başta pek beğenmesem de yakından inceleyince en çok hoşuma giden o oldu.Kartal pençesi ayrı bir hava katmış.Amblem için yaptığım yorumlar bunun içinde geçerli.
Ama şort niye siyah değil ya...


Damalı deniyordu ama daha çok baklavalıya benzemiş ve değişik bir dizayn olmuş.Tek kartallı mblemin de bu formada olması ilginç.Ama bence bu forma için yakından görüp denemeden sağlıklı bir yorum yapmak zor.

Zaten siyah ve beyaz gibi asil renklere sahip olup,üstünde Beşiktaş amblemini taşıması yeter...Beşiktaşımıza hayırlı olsun,şampiyonluk yolunda ve şampiyonlar liginde uğur getirmesi dileklerimle...

0 yorum: