Aklında Bir Tek Beşiktaş



Geçen hafta hemen hemen hepimiz, Antalya'lı 'Şifo' Mehmet kardeşimizle ilgili haberleri görmüşüzdür. Kardeşimiz 11 yaşında ve 300.000 kişiden birinde görülen SSPE hastası. Hastalığı süresince Beşiktaş dışında -babasının ismi dahil- hiçbir şeyi hatırlamıyor. Bilindiği kadarıyla da bu hastalığın bir tedavisi yok maalesef. Kardeşimizin tek isteği ise Beşiktaş İnönü Stadı'nda, taraftarla beraber bir maç izlemekti.

Haberin medyaya yansıması üzerine, Antalyadaki Beşiktaşlılar, Şifo'yu ziyaret ederek ona moral vermeye, ailesine de destek olmaya gittiler. Bu yaptıklarından dolayı teşekkürü onlara borç biliriz.

Daha sonra ise yönetim, Şifo Mehmet'i maça getirmek için ailesi ve doktorlarından gerekli izinleri almak için kolları sıvadı.Bu sabahta kardeşimiz babası ve ağabeyi ile İstanbul' a geldi. Bugün Ümraniye'ye giderek futbolcularla tanışacak olan Mehmet, yarın ise Beşiktaş taraftarıyla "Saldır Beşiktaş'ım" diye bağaracak .





Elazığ'daki deprem sonrası, deprem bölgesine giderek yardım eden ve okul yaptırma sözü veren yönetim, bu konuda da duyarsız kalmadığınız ve Mehmet kardeşimize maç izleme şansı verdiğiniz için teşekkürler...

Allah acil şifalar versin kardeşimize. Beşiktaşkına kavuşmak biraz olsun moral olsun Mehmet'e ve hastalığını atlatmasına -bir umut- yardımcı olsun.



0 yorum: