Yeni Yönetimimizin Amatör Branşlara Bakışı!


Uzun bir süredir maddi sıkıntı içerisinde olmalarına rağmen ligde ve kupada kazanılmadık başarı bırakmayan Beşiktaş Hentbol takımı Beşiktaş yönetiminin isteği ile getirildikleri İnönü stadında Eskişehirspor mücadelesini Eski Açık tribününde izlemeye layik görüldüler.


Bu konuda Mete Düren'in 1903radyo`ya yaptığı açıklamada;

`` Buna tepki gösteren taraftarlardan kaç tanesi Hentbol takımı maçını seyretmiş.Tepki vermek kolay.Kupa alınmasıyla birlikte Hentbolcu oyunculara jest olsun onare edilsin diye düzenleme planlandı.Çok spontane ve ani gelişen bir olaydı.Tribüne yoğun ilgi olduğu için törenden sonra oradan tribüne ulaşabilcekleri en kolay yer olan Eski Açıkta oturup maçı seyretmişler.Kendi sporcularımıza arzu ettikleri zaman maçı izlemesi için bir yer yeni yapılacak stadımızda düşünüyoruz.`` diyerek sözlerini tamamladı.

-Haber 1903-

Haberin tamamı için




Bu nasıl bir mantıktır yahu?

İstanbul dışında yaşayan Beşiktaşlıların, bu maçları izlemesi neredeyse imkansız. Canlı yayın yok - bir kanalımız olsa belki yayın olabilirdi de - , deplasman da senede kaç tane ve nerelerde oluyor tartışılır?

Şehir dışında yaşayan ya da maddi imkansızlıklardan dolayı Beşiktaş maçlarına gelemeyen insanların Beşiktaş yönetimine tepki göstermeye ve eleştirmeye hakkı yok mudur?

Tepki gösteren taraftarlardan kaç tanesinin maça geldiğini de sormuşsunuz; acaba siz yönetim kurulu olarak Beşikaş Hentbol Takımı'nın kaç maçını izlediniz? Daha geçen hafta İzmir de kupa finali varken kaç kişiydiniz salonda?

İnsanların yaptıkları hataları kabul etmeleri bir erdemdir. Siz böyle bir şeyi yapmak yerine, suçunuzu ört bas etmek için taraftarın üzerine atıyorsunuz.

Yazık...


0 yorum: