Yarı Finaldeyiz



Ankara'da iki maç üst üste kazanıp, yarı finale kalan takımımızı kutluyoruz. Baxter'ın kadro dışı kalması, Chatman'ın ceza alması, maaşların ödenmemesi gibi sorunlarla boğuşan takımımız, bi' üst tura yükselmeyi başardı. Son maçta serinin etkili isimlerinden Newley ve Fedor'un iyi performansıyla kazanmayı bildik. Ankara'daki azınsanamayacak taraftar desteğine de değinmemek olmaz. Her iki maçta da en iyi şekilde desteklediler takımımızı, onlara da ayrıca teşekkürler.

Şimdi bizi çok zor bi' Efes Pilsen serisi bekliyor. Kadro kalitesi ve derinliği olarak bizden daha iyi durumda oldukları kesin. Bu farkı oyuncularımızın mücadelesi, fedakarlığı ve taraftarımızın desteğiyle kapatmaya çalışacağız. He bi' de serinin uzaması halinde Mire'nin takıma katılacağı düşünürse, şansımız olabilir.



Bize düşen görev ise A. Şahenk ve Akatlar'da takımımızı en iyi şekilde desteklemek, elenmemiz durumunda bile avuçlarımız patlayana kadar alkışlamak. Onlar en azından bunu, kesinlikle hak ediyorlar sezon içindeki ve play-off'lardaki onurlu mücadeleriyle, formanın hakkını sonuna kadar vermeleriyle.


Tebrikler, teşekkürler ve başarılar "Amatör" ruhlu kartallar...

0 yorum: