TT 76 - 80 Beşiktaş (Seri 1-2)




"Önceki maçın hayalkırıklığının üstüne alınacak ikinci bir mağlubiyet yıkım niteliğinde olur, önümüzdeki maçta da seri 3-1'e dayanır Beşiktaş elenir."


Açıkcası yukarıda yazdığım senaryo aklımdan çıkmadı bir süre. Takımın artıları da eksileri de aynı yönde hâlâ. Öncelikle sezon başından beri genelde defans yapamıyorduk. Artık yapıyoruz; o da faullerle! Kısa süre içerisinde oyuncularımız faul haklarını erkenden dolduruyordu. Fauller dışında da kimseyi durdurduğumuz yok. Dua ediyoruz ki adamlar kaçırsın sayıları.

Mire Chatman... Aynı şeyleri 3572 defa söylemenin bir anlamı kalmadı. Ah ah.. Çok şeyler katıyordu oyuna. Perry hâla göze giremedi bence. Engin'deki müthiş düşüş devam ediyor. Cevher güvendiğimiz ve sorumluluk almasını beklediğimiz oyunculardan. Bugün tekrar bir hareketlenme gösterdi ancak onun önüne de saçma sapan kararıyla hakem geçti. Brad Newley içeri müthiş giriyor(penetreleri) ve direk potaya yöneliyor. Hareketleriyle oyunu ateşliyor ayrıca. Chatman'ın gidişi ne kadar yıkımsa Newley'in kalışı da o kadar önemlidir herhalde.

Engin, Özer, Fedor, Newley... Bu dörtlü yeterli performansı gösterdiği takdirde ofans olarak eksik kalmaz gibi. Defans konusunda ise yapacak bir şey yok bu saatten sonra. Takviyeler buna göre yapılmalı. Turu geçtiğimiz takdirde de Efes karşısında bizi zor anlar bekliyor demek müthiş bir oyun bilgisi gerektirmiyor. Ama ne bileyim işte; CeyKun'a uyayım ben de. Geçen maçın yazısında aynı şeylerden bahsetse de sonunda "Bir umudum sende anlıyor musun?" yazmıştı. Öyle...

0 yorum: