TBL|Playoff 1.Maç|BEŞİKTAŞ 90-100 T.Telekom



Öncelikle maça gelen ve takımı destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Normal sezonda iki maçı da kazandığımız için seriye 1-0 önde başlamıştık ama Akatlarda aldığımız bu mağlubiyetle avantajımızı kaybettik. Önümüzdeki iki maçtan birinde galip gelemezsek, play-off maceramız da bitmiş olacak.

Maç ile ilgili birşeyler söylemek gerekirse; oyunun tamamında hep gerideydik, hiç öne geçemedik ve bunun sıkıntısını yaşadık maç boyu. Savunmada her zamanki gibi zorlandık ve kolay fauller yapmak zorunda kaldık.

Fedor, maçın genelinde faul problemi nedeniyle kenarda kaldı ve fazla etkili olamadı. Onun yerine oynayan Fletcher'dan savunmaya katkı yapması beklenirken hücuma katkı geldi ve 11 sayı attı.Takımın skor yükünü maçın belirli bölümlerinde paylaşan Muratcan, Perry ve Newley çekti. Maçın genelinde Cevher ve Engin çok etkisiz kaldı. Onlar biraz katkı sağlayabilselerdi bu maçı kazanabilirdik diye düşünüyorum.

T.Telekom'da Lamayn Wilson'ın her attığı girdi nerdeyse(33 sayı). Ersin Dağlı(Erwin Dudley) da pota altında sert bir müdafa görmeyince rahat bir maç çıkardı. Pota altında buluştuğu her topta ya basket attı, ya da faul yaptırdı. Maçın sonlarında ise Dayon Mallet'in skorer oyunuyla kazanmasını bildiler.

Maç birçok kere kopma noktasına geldi fakat oyuncularımız bu bölümlerde ellerinden geleni yaptılar. Benchten gelen katkının kısıtlı olması, Perry'nin sakatlığının nüksetmesi maçı kaybetmemize neden oldu.

Chatman'ın takımı sürüklemesini ve skorer oyununu aradık yine. Umarım bir sonraki tura geçeriz ve Chatman'ın dönüşüyle finale çıkarız. Biraz ütopik bir düşünce oldu fakat n'apalım; bir umudum sende anlıyor musun?

0 yorum: