Süper Kupa Sonrası



görsel: Htspor'dan


- Denizli'nin 10.5 sözü gündemde hâlâ. Bu Beşiktaş 10.5'suz sezonu tamamlayamaz.

- Erhan Güven'le olacak iş değil gibi. Belki sezon içinde kolay maçlarda rotasyon amaçlı kullanılır ama Toraman, Ekrem, Rıdvan varken Erhan'a sıra gelmez.

-Bobo sola gitti yine. Aklıma Tigana geldi, "Bobo'yu solda oynattı eşşeğolu eşek" geldi. Bobo'nun -artık klasikleşmiş- yazdan kalma kiloları var gibi. Form tutunca bence yadırgamaz orayı. Tabii top ezmeye devam etmezse.

- İsmail Köybaşı maç boyunca bir tane kritik hata yaptı. Onun da telafisi oldu. Bu çocuk daha da iyi olacak.

- Fink-Ernst... Önlerinde bulunması gereken ancak bulunmayan 10.5 onları da zora soktu. Orta alanda ikisi kalınca oyun kurmaya çalıştılar ancak bazen zorlandılar. Fink'in tatlı-sert defansif yönünü sevdim. Özellikle kaleciyle karşı karşıya kalan Guiza'dan çaldığı top güzeldi.

- Ferrari-Sivok ikilisi önceki maçlara oranla daha iyi anlaştılar. İkisi de kritik müdahalelerde bulundu ve sezon için onlardan iyi tandem yok. Servet-Zan, Bilica-Önder gibilerden daha iyiler. Maç için çok iyidiler ancak Sivok'un topa saçma elle müdahalesi her şeyi yıktı. Maçı vermemize neden oldu. O ana kadar birkaç hata dışında gerçekten iyidiler.

- Nihat ne kadar erken form tutarsa o kadar iyi.

- Yusuf geçen seneki kadar etkili olamayabilir. Yanında oynayacak arkadaşları önemli oluyor. Onu değil topu koşturacak. Dün bir pozisyonda top ayağında pas atmak için bekliyordu bir futbolcumuz da bir tarafa koşu yapmadı. Yapmaları lazım.

- Tello'dan yine çok şey bekliyoruz, umarım yapacaktır.

- Nobre geçen sezonu sakatlıkla kapatmıştı. Şimdi eskisinden daha da savaşçı.

Bu takımın bir tane ihtiyacı var, o da orta alanda topu alacak, sürecek, pas verecek, pozisyon yaratacak, gol atacak, gerektiğinde geri koşacak... Yani 10.5 ...

Bakalım gelecek mi?

0 yorum: