Çocuklar inanın, inanın çocuklar!




Geçen sezon:

Rakiplerinden biri Avrupa şampiyonu hoca ve golcü torununu almış. (Aragones-Guiza) Biri kariyerinde düşüş yaşamış ancak potansiyeli kuvvetli adamları almış. (Baros-Kewell) Daha neler yapmışlar neler... Şampiyon kim olmuş? Beşiktaş!

Bu her zaman yaşanan türden bir olay değil ancak bir daha olmaz mı sanıyoruz? Geçen sezon krizi yönetemeyen A. Polat bu sene bir kriz yaşarsa ne yapar? Bu ülke ne teknik direktörler gördü burada başarısız olup da Dünya'da nam salmış. (FB'nin eski hocalarını bir araştıralım)

Hepsini geçtim; Beşiktaş'ın kadrosunu öyle bir kötülüyorlar ki, sanki küme düşecek takım. Nihat bitmiş, Ferrari=zapo; köpekler havlasın bol bol...

Beşiktaş'ın sahadaki tedavisi tamam. Teşhis konulmuş, orta sahaya adam. Bu zamana kadar alınmaması hata. 4 gün sonra transfer sezonu kapanınca konuşuruz onu. Halledilmeyecek gibi değil.

Beşiktaş'ın saha dışında tedaviye ihtiyacı var. Bol bol inanç takviye etmek gerekiyor. Diğer takımları bilmem ancak Beşiktaş şampiyon olursa taraftarıyla şampiyon olur; şimdiye kadar öyleydi. Kimseye Beşiktaşlılık öğretemem; haddim değil. Ama inanmak lazım, inanacağız! Çevremdeki insanlar şaşırıyor bana. "Beşiktaş nah şampiyon olur, 10 sene sonra artık, eh eh ehe" diye gülüyorlar. Geçen sezon da aynı muhabbetler dönmedi mi? hepsini geçtim:

Şampiyon olamadık mı? Olsun, aşk tazelemiş oluruz!

Sadece sahadakilere değil; tribündekilere & ekran başındakilere sesleniyorum:

Çocuklar inanın, inanın çocuklar!

3 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Helal olsun diyorum,baska birsey demiyorum... :)

Bay Kerahet dedi ki...

helal olsn derken iyi anlamda mı yoksa ironi bir helal olsun mu anlamadım hocam.

blogunda okuduklarımdan yola çıkarsam bnm düşüncelerime katıldığını tahmin mediyorum ama emin de olamadım. etrafımda bu dediklerime gülen beşiktaşlılar bile var.

Gökhan dedi ki...

ben iyi anlamda helal olsun diyorum.
daha 3.hafta nedir bu karamsarlık anlamadım gitti,bu takımın kadrosu geçen seneden daha iyi.