Serdar Özkan mı?





Şu Beşiktaş kadrosunu elime alıyorum. Bakıyorum oyunculara; Bazıları üst düzey, bazıları vasat, bazıları potansiyel yetenek, bazıları kötü...

N'olursa olsun hiçbir Beşiktaş futbolcusuna antipati beslemiyorum. Yer yer adamı çileden çıkarttıkları da oluyor ya; eyvallah demesini de biliyorum. Ama bir tanesi içime sinmiyor arkadaş!

Eldeki oyunculardan 3-5 tane 11 çıkartıyorum. Sadece bir adamı hiçbir mevkiye yerleştiremiyorum: Serdar Özkan.

Yaklaşık bir hafta önce bir yazı yazmıştım. "Eldeki oyunculardan Beşiktaş kadroları" . Orada kendisi için tek bir şey dedim:
S. Özkan'ın yeri yok, olmasın da. Hani gençlere sabredelim diyip duruyorum da; Özkan'a sabrım kalmadı. Takasta kullanılsın gitsin. Zerre üzülmem!
Ama şu son Antep maçı kendisinden yeniden umutlanmamı sağladı. Eğer bu adam kendisini Messi zannetmeyip her topu aldığında çalım atmıyorsa, tek toplarla etkili oluyorsa, uzun topları isabetli atıyorsa, gerektiğinde deparı atıyorsa ve oyuncu eksiltiyorsa: hoş gelsin, sefa gelsin: Her tür kadroda yeri var.

Serdar Özkan'ın hızlı oynanan futbolda yeri var. Yeter ki aklını futbola odaklasın, oyunu iyi okusun, seri davransın. Ligin en hızlı oyuncularından biri olduğunu biliyoruz.

Bkz: Geçen sezonki (Yanılmıyorsam)Kayseri maçında yarattığı pozisyon ve attırdığı gol.

Ben Antep maçının ardından umutlandım Serdar için. Böyle devam ederse Turkcell Süper Lig çok iyi yerli bir kanat adamı kazanmış olacak. Hadi be Serdar, şaşırt bizi!

Not: Bir de Allah için şu iğrenç bıyık-sakal kombinasyonundan vazgeç. Kıl oluyorum o tipine.

1 yorum:

AyDaN ve CenK dedi ki...

Selam. Yazılarını sürekli takip ediyorum. Bende www.tarafimizdan.blogspot.com `da yazıyorum. İzleyici olarak bekliyorum...