Yıldıray Beşiktaş'a mı?





Beşiktaşlı futbolcu olması için önemli bir avantajı var. Millî takımın başında Fatih T. olduğu sürece o da Millî takımda yok. Zaten Beşiktaş'a gelse Millî takımdan kesilme ihtimali artardı.

Şaka bir yana.

Kritik bir transfer olur. Yabancı alınırsa sezonun ortasında ne olacak merak konusuydu. Delgado takıma geri dönünce yani. Yıldıray gelir ise Beşiktaş yönetimi 40 yılda bir düzgün bir iş yapması gerekecek. O da Yıldıray'ın maaşını "garanti para"dan çok "maç başı"lara bağlayarak.

Sakatlıktan beli doğrulamamış bir adamı milyonlarca lira garanti paraya boğmak akıl işi değil. Ancak kalitesi belli düzeyde olduğu için denemeye değecek bir adam varsa ortada, onu maç başı paralarla tutmalısınız. Tabii ki garanti parası da olacak ancak senelik 1.000.000 mu alıyor; 400'ü garanti, kalanı oynadığı maç sayısı kadar mesela. Neyse o kadarına ben değil de bu işi "resmen" üstüne almış kişiler düşünsün bi' zahmet! Yıllardır pek düşünmediler gerçi, biraz zor olacak.

6 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

nerden duydun abi?

Bay Kerahet dedi ki...

abi dün maçtan sonra mustafa denizli turk pasaportlu bı oyuncuyla anlastık dıye bişey attı ortaya. o bölgede oynayabilecek bi yıldıray var diye tüm basın falan bi anda yıldıray diye yüklendi

Gökhan dedi ki...

maliyetinin çok yüksek olmaması halinde bence de fena bir hamle olmaz yıldıray.tabi sakatlığını tamamen atlatması lazım ama sanırım geçen yıl ligde 25 civarı maç yapmış zaten

Bay Kerahet dedi ki...

yanlışın var hocam geçen sezon 4 maç yapmış.

keşke 25 olsa. bu kadar tereddüt olmazdı.

Gökhan dedi ki...

doğru bir önceki sezon 26 geçen sezon 4 maç yapmış,ben de şimdi baktım yanlış hatırlıyormuşum

The Eagle Abroad dedi ki...

Simdi de Nuri Sahn diyorlar... bir iki gunde dananin luyrugu kopacak ama, bekleyip gorucez artik...