Beşiktaş Kongresi & Başkanlık


5 yıllık Yıldırım Demirören döneminden sonra, Ocak ayında yeni bir seçim Beşiktaşımızı bekliyor. Başkan olduğu dönemde beklentileri karşılayamayan, harcadığı paralarla klubü kendisine borçlandıran, söylediği lafların arkasında duramayan sayın başkanımızın ve yönetiminin vadesi doldu.

Medyada yer alan haberlere göre, şu ana kadar 3 yeni aday var Beşiktaş Başkanlığı için. Murat Aksu, Celal Kolot ve Vedat Ali Özışık; resmi olmasada yeni dönemde başkan adayı olacaklarını söylediler. Tabi bunlar medyanın yeni oyunları da olabilir.Daha 2 gün önce Futbol Şubesi Sorumlusu için adı geçen Celal Kolot, bugün başkan adayı olarak gösteriliyor.Kritik bir dönemde olduğumuz için (Galatasaray ve Man Utd maçları öncesi) medya kongreyi bahane ederek üstümüze geliyor da olabilir.

Fakat şu ana kadar Yıldırım Demirören'i zorlayacak bir aday çıkmaması da düşündürücü.Muhalefet artık iş başı yapmanın zamanı geldi. 5 yıl boyunca Beşiktaşı bırakın ileri götürmeyi, neredeyse geriye götüren ve inanılmaz bir borcun altına sokan, Yıldırım Demirören ve yönetimine muhalefetin bu kongrede bir dur demesi lazım.

Gönül ister ki sayın Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay ve Fikret Orman'ın olduğu bir yönetim başa gelsin ve 5 yıl boyunca yaşadığımız kötü döneme bir son versin.

Ne olursa olsun gelen gideni aratmasın yeter...

0 yorum: